Interview Michelle Singodikromo

Afscheid nemen is altijd een beetje verdrietig. Recent was de laatste werkdag van één van onze collega's. Een gemotiveerd en gewaardeerd lid van ons team, met altijd een glimlach op haar gezicht. Tijd voor een interview!

 

Michelle

Hoe was het ook alweer? Hoe ben je bij VWS begonnen en hoe is je loopbaan ontwikkeld?

In 2006 ben ik bij VWS gaan werken als managementondersteuner bij de directie FEZ. In september 2010 ben ik een deeltijdstudie HRM gaan doen aan de Haagse Hogeschool, hiervoor was het ook een vereiste dat je in de loop van de studie werkzaam moest zijn met HR gerelateerde werkzaamheden en ben ik per 1-1-2012 bij de directie O&P gestart (later werd dit directie OBP). Mijn diploma heb ik in juni 2016 gehaald. En per 1 mei 2018 ben ik begonnen bij het Evenementen Bureau. Binnen dit team voelde ik mij als een vis in het water, tevens ook met de collega’s die werkzaam zijn bij de afdeling Bedrijfsbureau. Dit ga ik zeker missen! Hier heb ik 4,5 jaar met heel veel plezier gewerkt. Bij VWS ben ik al 16 jaar werkzaam en alle 16 jaar ben ik met plezier voor VWS aan de slag gegaan. Nu heb ik gekozen voor iets heel anders en ga ik bij DJI aan de slag als medewerker inkoop contractbeheer. Iets nieuws leren daar kijk ik naar uit! En ik hoop dat ik me daar net zo thuis ga voelen als dat ik bij VWS heb gedaan.

Vraag voor na het afscheidsfeestje: Gaat het weer een beetje?

Ja het was GEWELDIG we hebben heerlijk gezongen (we zaten in een karaoke bar) en heerlijk gegeten. Ik heb het als een feestje ervaren en niet als een afscheid. Afscheid nemen van mijn collega’s vind ik lastig 😊.

Wat ga je het meeste missen? en wie ;-) ?

Het meeste ga ik missen dat ik op het werk 100% mezelf kon zijn en ik open en eerlijk over alles kon praten. 

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ondanks alle uitdagingen die er op mijn pad kwamen het altijd wel goed kwam! Dat mijn team altijd achter mij stond en voor mij klaar stond. 

Wat wil je je opvolger meegeven?

Geniet van dit mooie vak! Dat elk event en de opdrachtgevers net wat anders zijn dat maakt het leuk en uitdagend. Wees jezelf en ben lief voor jezelf (het hoeft niet perfect te zijn). En uiteraard ben er ook voor het team, samen kunnen jullie alles aan en gaan jullie het rocken!