23 september 2021 - Evenementenbureau VWS: planning 2022

Nieuwe verzoeken kunnen worden ingediend: De planning van het Evenementenbureau VWS voor 2022 staat weer open!

“Voor 2021 zitten we helemaal vol!”, gaf Paul Zwinkels (afdelingshoofd Bedrijfsbureau OBP) aan in het nieuwsbericht van mei 2021. “Maar in 2022 is er weer ruimte voor nieuwe congressen, symposia of andere bijeenkomsten waar VWS’ers het evenementenbureau voor kunnen inschakelen”.

Het jaar 2022 is in aantocht, en de voorbereidingen voor evenementen in het eerste kwartaal moeten al worden getroffen. De Eventmanagers roepen daarom op: Heb je een evenement op de planning staan voor 2022, wil je iets organiseren? Zorg dan dat je er op tijd bij bent en vul het intakeformulier in via de website: https://www.evenementenbureauvws.nl. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op om de opties te bespreken. Het Evenementenbureau kan vanaf het eerste idee voor een event al meedenken, dus betrek ons zo vroeg mogelijk voor een zo goed mogelijk resultaat.

Ook in 2021 kreeg het Evenementenbureau VWS veel verzoeken vanuit de organisatie om mooie congressen, online bijeenkomsten etc. te organiseren. De expertise van de Eventmanagers wordt elke keer weer erg op prijs gesteld door de opdrachtgevers.

In het afgelopen jaar zijn vooral veel online en hybride bijeenkomsten georganiseerd. Waar vóór de coronacrisis veel evenementen fysiek plaatsvonden, is de expertise nu uitgebreid met deze digitale varianten. Dus ook met de steeds veranderende maatregelen kunnen de Eventmanagers adviseren over de op dat moment en in die situatie passende oplossingen. ‘Online en hybride evenementen organiseren is ontzettend leuk, maar gelukkig worden de maatregelen langzaamaan steeds een beetje soepeler, zodat ook fysieke evenementen weer een mogelijkheid zijn’, zeggen de eventmanagers. Enkele goede voorbeelden van vele geslaagde evenementen dit jaar zijn de huldigingen van het Olympisch en Paralympisch TeamNL en de Conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst’.