19 mei 2022

19 mei 2022 – Fysieke bijeenkomst Mentale Gezondheid

We mogen weer! En dat merken we bij het Evenementenbureau VWS. De verschillende directies binnen ons departement staan te springen om weer een fysieke bijeenkomst te organiseren. Zo ook de directie Publieke Gezondheid die het Evenementenbureau van VWS heeft ingeschakeld om op korte termijn een fysieke bijeenkomst rondom mentale gezondheid te organiseren. Na een snelle start bleek de grootste uitdaging het vinden van een passende locatie in dit korte tijdbestek. Tijdens een intensieve zoektocht bleek het gloednieuwe Postillion Hotel & Convention Centre nabij station Holland Spoor de perfecte locatie voor deze bijeenkomst. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende breakout ruimtes voor de deelsessies. 

Nadat de locatie werd vastgelegd is ook de kennis en kunde van het Evenementenbureau ingezet om het gehele uitnodigings- en registratietraject te faciliteren. Tijdens het evenement waren de medewerkers van de hostpool van VWS aanwezig bij de registratie en het begeleiden van de deelnemers, zoals altijd professioneel en met een grote lach!

Na een geslaagde middag werd de afsluitende borrel goed bezocht waar nog rustig kon worden nagepraat over de inspirerende dag.